Mjesto održavanja

Amadria Park hotel-4 opatijska cvijeta, Opatija-Conference Park 25/7
Viktora Cara Emina 6, Opatija, Hrvatska


Smješten na nekoliko koraka od centra Opatije, Grand Hotel 4 Opatijska Cvijeta nalazi se neposredno uz more. U sklopu objekta dostupni su restoran, dobro poznata slastičarnica te elegantne sobe uz besplatni WiFi.
Sve klimatizirane sobe sadrže TV sa satelitskim programima te vlastitu kupaonicu s kadom ili tušem.
Restorani Camellia i Veranda poslužuju jela bogate domaće kuhinje temeljene na kvarnerskoj kulinarskoj tradiciji uz posebno kuhanje pred publikom. Bar Oleandar nudi razna pića uz panoramski pogled na Kvarner i obronke Učke. U slastičarnici Grand Café poslužuju se domaći kolači i ručno izrađena čokolada.
Najsuvremeniji prostor za održavanje događanja, Conference Park 25/7, proteže se na tri kata s devet dvorana za sastanke i najmodernijom tehnologijom. Conference Park 25/7 postavlja nove standarde u organizaciji poslovnih događanja, a idealno je mjesto gdje se gosti i zaposlenici mogu opustiti u ugodnom okruženju, na svježem zraku, nadahnuti se predivnom okolinom i osvježiti tijelo i um.
U prizemlju se nalazi simpatično uređeni Business Caffé s vanjskom terasom i otvorenim prostorom idealnim za izložbe koji se po potrebi može prilagoditi i u dvoranu za sastanke. Na prvom katu nalazi se prostrano predvorje, self service Coffee Station te dvorana  s pozornicom koja je dobro opremljena za poslovna događanja i prezentacije. Drugi kat sastoji se od četiri dvorane koje se po potrebi mogu pretvoriti u otvoreni izložbeni prostor.